Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття всеукраїнського, ювілейного турніру з бадмінтону, присвяченого пам’яті Почесного громадянина м. Дніпра, генерального директора Державного підприємства «ВО Південний машинобудівний завод» Олександра Максимовича Макарова

01 листопада о 14-00 у спортзалі СК «Метеор» (вул. О.М. Макарова, 27а)- урочисте відкриття всеукраїнського, ювілейного турніру з бадмінтону

присвяченого пам’яті Почесного громадянина м. Дніпра, генерального директора Державного підприємства «ВО Південний машинобудівний завод» Олександра Максимовича Макарова. Участь у заході візьме заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Довідка:

Турнір відбуватиметься з 01 по 04 листопада 2018 року. Проводиться він серед юнаків і дівчат 2001 та 2004 року народження і молодших, змагання особисті за участю понад 150 спортсменів з Києва, Дніпра, Харкова, Миколаєва, Львова, Одеси, Вінниці та  Молдови.

Турнір є обов’язковим етапом для потрапляння до юнацької збірної команди України з бадмінтону. У турнірі планують взяти участь чемпіони України Олег Амосов, Микита Філіпенко, Андрій Дон – вихованці КПНЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з бадмінтону ім. К. В. Вавілова» ДМР та інші молоді та видатні спортсмени.

Додаткова інформація: Цей турнір є ювілейним, так як 50 років тому, у 1968 році його започаткував сам Олександр Максимович Макаров. Спершу змагання проводилися на місцевому рівні, але з часом турнір набув широкої популярності і серед бадмінтоністів України. Через декілька років турнір набув статусу відкритого Всеукраїнського турніру. Після смерті О. М. Макарова турнір перейменовано на «Відкритий Всеукраїнський юніорський турнір пам’яті О.М. Макарова».

 

К.о. Модаван Ніна Георгіївна -голова міської федерації з бадмінтону (067 911 77 17)