Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підписання «Пакту заради молоді»

30 жовтня о 13-00 у приміщенні Дніпровської міської ради ( просп.Д.Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) - підписання «Пакту заради молоді»

Довідка: 

Станом на сьогоднішній день значною проблемою, котра викликає хвилювання в суспільстві є зростання кількості молодих людей, які виїжджають на навчання чи роботу закордон. Україна втрачає людський капітал. Окрім цього, велика кількість молоді з числа внутрішньо переміщених осіб потребує працевлаштування.

Всі ці факти підтверджують, що бізнес та сфера освіти спільно мають відігравати активну роль у вирішенні проблеми  безробіття серед молоді. 

Підписуючи «Пакт заради молоді», компанії беруть зобов’язання спільно реалізувати цілі зазначені в документі. А саме надавати молодим людям місця для роботи та місця для стажування під час навчання.

Протягом 2018 року Пакт уже підписали 16  роботодавців. На сьогодні загалом до ініціативи приєдналося 105 компаній з 14 міст України: Вінниця, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Суми, Київ, Дніпро, Луцьк, Кременчук, Харків, Запоріжжя, Олександрія, Маріуполь і Херсон.

30 жовтня у міській раді планується підписання Пакту з представниками підприємств, які працюють у місті з представниками міської ради, за участі Молодіжної ради Дніпра. Пакт підписують: розважальний центр для дітейFly kids, компанія АВК

План проведення:

13:00 – Запрошення гостей та ЗМІ до білої зали, реєстрація.

13:05 – Вступне слово надається представнику Центру розвитку корпоративної соціальної відповідальності.

13:10 – Слово представника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР.

13.15 – Слово представнику Молодіжної Ради Дніпра.

13:20 – Презентація проекту від представників Центру розвитку корпоративної соціальної відповідальності.

13:35 – Обговорення проекту (представники Центру розвитку корпоративної соціальної відповідальності відповідають на запитання.

13:45 – Підписання "Пакту заради молоді".

Контактна особа: Луденський Сергій (093 505 99 97);

Осташко Марія (067 85 94 366)