Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте нагородження чемпіонів та призерів ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор

24 жовтня  о 13-00 за адресою: пр. Д. Яворницького, 75 (7 поверх, біла зала)- урочисте нагородження чемпіонів та призерів ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор. Міський голова Борис Філатов  вручить переможцям грошові сертифікати.

(Спортсмени-призери та їхні тренери отримують сертифікати на загальну суму 102 тис. грн: за 1 місце – 15 тис. грн; 2 місце – 12 тис. грн; 3 місце – 10 тис. грн, тренерам – по 5 тис. грн)

УВАГА!  Спортсмени з початку 2018 року також отримують міську стипендію провідним спортсменам м. Дніпра. Ці стипендії  започатковані Дніпровською міською радою ще у 2017 році з метою відзначення їх досягнень та підтримки обдарованої молоді.

Довідка:

Нагородять  спортсменів з різних видів спорту, які стали чемпіонами та призерами ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор.

з 6 по 18 жовтня в аргентинській столиці Буенос-Айрес відбулися ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри-2018. Учасниками змагань стали юні атлети віком від 15 до 18 років з 206-ти країн світу у 32 видах спорту.

Україну представляли 55 спортсменів, 8 з яких з Дніпра.  Загалом Українська збірна виборола 23 медалі у 13 видах спорту, серед яких 5 медалей (три золотих, 1 срібна та 1 бронзова)  дніпровськими спортсменами.

Три золоті медалі вибороли спортсмени з легкої атлетики:

- Ярослава Магучіх (зі стрибків у висоту), Михайло Кохан та Валерія Іваненко (з метання молота);

- Кесіль Денис завоював  срібну медаль з плавання;

- бронзовим призером ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор з дзюдо став Олег Вередиба.