Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Футбольний фестиваль «Грай за Права Дитини»

19 та 20 жовтня - Футбольний фестиваль «Грай за Права Дитини». Незалежно від рівня залучення до спортивної взаємодії та футбольної майстерності, діти отримають можливість рівної участі та спілкування з однолітками, частина з яких діти з інвалідністю або діти, які опинились у складних життєвих обставинах внаслідок військового конфлікту на сході України.

Початок: 19 жовтня о 14:00 ; 20 жовтня о 10:00

Захід  складається з двох частин: тренінгу для вчителів фізичної культури на базі Комунального закладу освіти «Спеціалізована школа № 13» ДМР (19-го жовтня, 5 годин) та випускного Фестивалю «Грай за Права Дитини!» (20 жовтня, 2 години). Після чого об 11.30 учасники фестивалю відвідають стадіон «Дніпро-Арена» з екскурсією.

Фестиваль "Грай за Права Дитини!" дозволить зібрати 60-80 дівчат та хлопців на суперсучасній "Дніпро-Арені", де навчені 15-20 тренерів запропонують дітям різноманітні локації з соціальними версіями улюбленої гри.

            Організатори:

  1. Благодійна організація "Ліга Толерантності" в рамках тижнів активної дії кампанії "Футбольні Люди", від мережі ФАРЕ, стратегічного антидискримінаційного партнера УЄФА
  2. Управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради

 

19 жовтня відбудеться захід з навчання 15-20 фізруків та соціальних/дитячих/молодіжних працівників Дніпра освітнім версіям футболу та можливостям розвитку (навчання проводитиме старший тренер "Ліги Толерантності" Олександр Фомічов та один з тренерів ФК "Дніпро").  

20-го жовтня - Фестиваль для дітей на одному з найбільших стадіонів України! Будуть запрошені 60-80 дівчат та хлопців, включно з внутрішньо переміщеними дітьми, дітьми з сімей учасників АТО та ООС, дітьми з інвалідністю та дітьми з малозабезпечених сімей.

Досвідчені тренери запропонують  різноманітні локації з соціальними версіями улюбленої гри та пізнавальними вправами. Діти пройдуть 6 інтерактивних локацій, однією з яких стане вікторина про діяльність Європейського Союзу та Ради Європи з просвітницькою складовою (для чіткого розуміння завдань, принципів та цінностей міждержавних інституцій, ролі України та відносин з нею).

"Ліга Толерантності" з 2016 р. координує міжнародну кампанію "Грай за Права Людини!", яку визнано кращою практикою молодіжної роботи в Україні - 2017 у сфері освіти та просвітницької діяльності з Прав Людини, просування рівності та недискримінації серед молоді (національна програма "Молодіжний Працівник" від Мiнiстерства молоді та спорту України)

 

К.о.  Браткова Анна  (097 042 86 86); Луденський Сергій  (093 505 99 97).