Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Побратим Дніпра – грузинське Кутаїсі запрошує фотографів взяти участь у конкурсі «Моє місто»

Мерія грузинського міста Кутаїсі оголошує фотоконкурс «Їло», названий на честь відомого міського фотографа Їло Хахалейшвілі. Світлини, відзняті у студії цього майстра, є майже у кожній кутаїській родині. Конкурс був започаткований ще у 2007 році. Мета творчих змагань – підтримати талановитих фотографів та сприяти розвитку цього напряму мистецтва.

 Цього року до участі у конкурсі запрошуються фотографи з міст-партнерів та міст-побратимів Кутаїсі, серед яких і Дніпро. Тема конкурсу «Їло» у 2018 році – «Моє місто».

Переможці отримають грошову винагороду: 700 грузинських ларі (понад 7,5 тис. грн) за І місце, 600 ларі (понад 6,5 тис. грн) за ІІ місце та 500 ларі (понад 5,5 тис. грн) за ІІІ місце. Також присуджуватиметься спеціальний приз «Моє місто» – 300 ларі. Найкращі роботи будуть надруковані у календарі Кутаїської міської ради та розповсюджені в усіх офіційних установах міста.

Умови для участі у конкурсі: 1) Фото може знімати будь-хто, але фотограф несе відповідальність за оригінальність зображення та зберігає права. 2) Фотографія має бути зроблена щонайменше за рік до початку змагань. 3) На фото повинна бути зображена природа міста, його культура, архітектура, громадяни. 4) Один учасник може подати максимум 5 фотографій. 5) Розмір відправленого фото повинен бути 20х30 см, 300 dpi. 6) Роботи на конкурс можна подати до 10 листопада. 7) Фотографи мають надіслати коротку біографію та контактну інформацію, у темі листа слід зазначити назву свого міста.

Фотографії потрібно надсилати на електронну адресу: [email protected]