Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформацію про результати конкурсу на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, що відбувся 12.10.2018

Інформація
департаменту ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

12.10.2018 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлове приміщення загальною площею 1,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Слобожанський, 15 – укласти договір оренди Фізична особа – підприємець Ейшинський Ігор Михайлович.

2. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 13,2 кв.м, 4-й поверх, за адресою: м. Дніпро, пл. Шевченка, 7 – укласти договір оренди з Благодійна організація «Благодійний фонд Дніпровський світоч».

3. Нежитлове приміщення загальною площею 12,46 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, пров. Фестивальний, 1 – укласти договір оренди з Комунальне підприємство «Автопідприємство санітарного транспорту» Дніпровської міської ради.

4. Вбудовані нежитлові приміщення загальною площею 32,4 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, вул. Космонавтів, 4 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

5. Нежитлові приміщення загальною площею 254,6 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Гладкова, 37 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

6. Частина зовнішньої поверхні димової труби площею 16,5 кв.м та бетонний майданчик з огорожею площею 20,27 кв.м, загальною площею 36,77 кв.м, за адресою: м. Дніпро, просп. Гагаріна, 106Д – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна».

7. Частина зовнішньої поверхні димової труби площею 9,7 кв.м та бетонний майданчик площею 12,56 кв.м, загальною площею 22,26 кв.м, за адресою:         м. Дніпро, просп. Олександра Поля, 107 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна».

8. Частина зовнішньої поверхні димової труби площею 16,9 кв.м та бетонний майданчик з огорожею площею 12,94 кв.м, загальною площею 29,84 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Дементьєва, 10 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна».

9. Частина даху загальною площею 40,0 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Липова, 12 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна».

10. Частина зовнішньої поверхні димової труби площею 16,95 кв.м та бетонний майданчик площею 11,1 кв.м, загальною площею 28,05 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Замполіта Бєляєва, ТРП – 133 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна».

11. Частина зовнішньої поверхні димової труби площею 17,5 кв.м та бетонний майданчик з огорожею площею 26,68 кв.м, загальною площею 44,18 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Батумська, 21Д – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна».

12. Нежитлове приміщення загальною площею 53,0 кв.м, підвал, за адресою:    м. Дніпро, вул. Троїцька, 3Б – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Кангаро Груп».

13. Нежитлове приміщення загальною площею 55,2 кв.м (в т.ч. ганок 1,8 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Олександра Поля, 64 – укласти договір оренди з Приватне підприємство «ІГЛА».

14. Нежитлове приміщення загальною площею 77,4 кв.м (в т.ч. ганок 1,5 кв.м), цоколь, за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 94 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «ТПД № 1».

15. Нежитлове приміщення загальною площею 6,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Старий шлях, 5 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

16. Нежитлові приміщення загальною площею 245,2 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 123Б – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Кангаро Груп».