Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

АНОНСИ на 16 жовтня

16 жовтня о 9.30 – демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд. Спікер: Роман Олійник – юрист КП «Благоустрій міста».

Увага! Від’їзд представників ЗМІ від шлагбаума міськради о 8.40!

16 жовтня о 10.00 за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75, 2 поверх, сесійна зала – командно-штабні навчання органів управління та сил цивільного захисту м. Дніпра з практичним тренуванням евакуаційних органів. Спікер: заступник директора департаменту громадського порядку та цивільного захисту ДМР Дмитро Редька.

16 жовтня об 11.00 за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75 – прес-конференція щодо проведення в Дніпрі ІІІ Міжнародного фестивалю театрів ляльок «ДніпроПаппетФест», що проходитиме в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця». Участь у прес-конференції візьмуть: Олександр Шикуленко – заступник міського голови; Євген Гендін – позаштатний радник міського голови з питань культури; Валентин Фетісов – директор Дніпровського міського  театру ляльок “Театр актора і ляльки”.

 

Довідка: ІІІ Міжнародний фестиваль театрів ляльок «ДніпроПаппетФест» («DniproPuppetFest») проходитиме у місті 22 по 24 жовтня 2018 року  в рамках комплексу заходів «Культурна столиця».

Мета Фестивалю показати якомога ширше всі тенденції лялькового мистецтва і познайомити глядача з новими та цікавими постановками вітчизняних та зарубіжних театрів ляльок.

Особливість Фестивалю - це спрямованість у бік дорослого глядача і сімейного перегляду. Вистави театру ляльок для дорослих це унікальне явище.

В минулому році  у фестивалі  приймали участь  усього 9 театрів ( 5 з України та 4 зарубіжних).

Заявки на участь у цьому році подали 10 театрів ляльок.

З 7 міст України :

-          Дніпропетровський академічний обласний український молодіжний театр, м. Дніпро;

-          Харківський державний академічний театр ляльок ім. А. В. Афанасьєва, м. Харків;

-          Рівненський  академічний  обласний  театр ляльок, м. Рівне;

-          Львівський академічний театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», м. Львів;

-          Незалежна компанія «ТРИ’Co», м. Київ;

-          Хмельницький академічний обласний театр ляльок, м. Хмельницький;

-          Дніпровський міський театр ляльок «Театр актора та ляльки», м. Дніпро.

3         зарубіжних:

-          Дитячий театр імені Бранко Михайлевича,  м. Осієк, Республіка Хорватія;

-          Міський театр міста Подгориця, м. Подгориця, Чорногорія;

-          Гродненський обласний театр  ляльок,  м. Гродно, Республіка Білорусь.

 

16 жовтня о 15.30 за адресою: вул. Столярова, 3 (управління статистики) – практичний етап командно-штабних навчань органів управління та сил цивільного захисту м. Дніпра. Спікер: заступник директора департаменту громадського порядку та цивільного захисту ДМР Дмитро Редька.

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від шлагбауму міської ради о 15:00!!!

16 жовтня о 16.00 за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75А(червона будівля), 3 поверх, зал засідань – зустріч з представниками органів самоорганізації населення на тему: «Компетенція щодо надання дозволу на створення ОСН. Регулювання діяльності». За підтримки фонду Конрада Аденауера. Спікер:  Владислав Макарець – спеціаліст відділу по роботі з органами самоорганізації населення та об’єднаннями громадян ДМР.