Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

АНОНСИ на 13 жовтня

13 жовтня о 9.30 за адресою: вул. Мандриківська, біля буд. 127 (Храм на честь ікони Божої матері «У скорботах і печалях втіха») – церемонія покладання квітів з нагоди 11 річниці трагедії по вул. Мандриківській, 127. Участь у заході візьме директор департаменту громадського порядку та цивільного захисту ДМР Олександр Чудновський.

Увага! Від’їзд представників ЗМІ від шлагбаума міськради о 8.50!

13 жовтня о 15.45 на Фестивальному причалі – урочисте відкриття скульптури «ТАЛІСМАН ДНІПРА». ЇЇ буде виготовлено на фестивалі «Коваль фест» ковалями з усього світу. Розмір виробу – близько трьох метрів. Також учасники «Коваль-фесту» виконають Гімн України на ковалдах!   Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов.  

УВАГА! Від’їзд преси від шлагбаума міськради о 15.00!

13 жовтня о 18.00 за адресою: вул. Липова, 12 (Палац культури «Північний») – музичне шоу Дніпропетровської філармонії ім. Л. Когана «ВІА-МАНІЯ» в рамках проекту «Народна філармонія», що проходить в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця».

13 жовтня о 19.00 за адресою: вул. Старий шлях, 11А (Культурно-дозвільний центр «Іскра») – концертна програма військового оркестру оперативного командування «Схід» «Музика єднає» 5-го в рамках проекту «Народна філармонія», що проходить в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця.»