Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підписання меморандумів між промисловими виробниками та КП «Агентство розвитку Дніпра», як проектним офісом індустріального парку

 27 вересня о 14-00 в індустріального парку «Innovation Forpost» (вул. Столетова, 21) - підписання меморандумів між промисловими виробниками: компаніями «Ваговимірювальні системи», BЕОNТОP,  одним із резидентів інноваційної екосистеми парку – компанією Pilot Maker Electro (Польща)  та КП «Агентство розвитку Дніпра», як проектним офісом індустріального парку.

УВАГА! Орієнтовно о 14-10 – підхід до преси директора КП ««Агентство розвитку Дніпра» Володимира Панченка; представників промислових підприємств- підписантів.

Довідка:

 

Індустріальний парк «INNOVATION FORPOST» – один з найамбітніших інвестиційних проектів України. Площа понад 60 га, 2,7 мільярда гривень інвестицій та 5 тисяч нових високооплачуваних робочих місць (з/п не нижча за 500 USD).

 Компанія «Ваговимірювальні системи» займається виробництвом, продажом, монтажем та обслуговуванням вагового обладнання всіх типів для підприємств різних галузей промисловості і сільського господарства на всій території України та країн ближнього зарубіжжя.

 Компанія BЕОNТОP – лідируючий виробник і експортер електротехнічної продукції: вимірювальних трансформаторів струму та напруги, трансформаторів струму нульової послідовності, силових трансформаторів і ізоляторів.

 Pilot Maker Electro – пілотна програма реалізації для стартапів у сфері електромобільності у Польщі.

К.о. Віктор Пашула (096 133 0 515)

 

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 13-15.