Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про результати конкурсу на право оренди об"ектів комунального нерухомого майна департаменту по роботі з активами 21.09.2018

Інформація
департаменту ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

 

        21.09.2018 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Вбудовані нежитлові приміщення загальною площею 540,7 кв.м, 1-й поверх та окремі будівлі, за адресою: м. Дніпро, вул. Череповецька, 10А – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Група «Капітал Строй».

2. Нежитлові приміщення загальною площею 69,1 кв.м (в т.ч. ганок 6,0 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, ж/м Червоний Камінь, 3, бл. 3 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Кудін Сергій Миколайович.

3. Нежитлові приміщення загальною площею 80,9 кв.м, підвал, за адресою:               м. Дніпро, просп. Гагаріна, 125 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Жорова Світлана Степанівна.

4. Нежитлові приміщення загальною площею 244,6 кв.м, напівпідвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Козака Мамая, 20 – укласти договір оренди з Благодійна організація «Благодійний фонд «Українсько – Єврейський общинний центр «Шатер Авраама».

5. Нежитлові приміщення загальною площею 254,6 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Гладкова, 37 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

6. Нежитлові приміщення загальною площею 115,5 кв.м (в т.ч. ганки 8,0 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Флангова, 38 – укласти договір оренди з Громадянин України Скороход Віктор Михайлович.

7. Нежитлова будівля загальною площею 1231,5 кв.м, підвал, 1-й, 2-й та 3-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, вул. Новоселівська, 19 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Фідинг».