Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна прес-конференція щодо змін умов перевезення на міському автобусному маршруті загального користування № 158 «вул. Семафорна – пл. Старомостова»

20  вересня о 12-00 за адресою: вул. Семафорна (район будинку 32А, кінцева зупинка автобусних маршрутів №№ 37, 43, 137 та 158) – виїзна прес-конференція щодо змін умов перевезення на  міському автобусному маршруті загального користування № 158 «вул. Семафорна – пл. Старомостова» (маршрут тепер обслуговують автобуси великої та середньої місткості, пристосовані для людей з інвалідністю, людей похилого віку та мам із дитячими візочками).

 

Спікери: заступник директора департаменту – начальник управління транспорту Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Олександр Лещенко; голова комітету з питань охорони здоровя та соціального захисту населення  Громадської ради  при ДМР, голова ГО «Океан добра» Ольга Волкова.

Довідка:

З метою покращення якості обслуговування пасажирів ж/м Північний відбулася заміна автомобільного перевізника, який обслуговував автобусний маршрут № 158.

Маршрут тепер обслуговують  автобуси середньої та великої пасажиромісткості ( 17 транспортних засобів, із них 4 автобуса великої пасажиромісткості ( понад 50 пасажирів) та 13 транспортних засобів  середньої пасажиромісткості (від 22 до 50 пасажирів). Слід зазначити, що автобуси великої місткості  пристосовані для перевезення людей з інвалідністю, а також зручні для людей похилого віку та  молодих мам з візочками.

 

До цього моменту для обслуговування маршруту використовувалися лише 3 автобуса середньої пасажиромісткості та 12 автобусів малої місткості (до 22 пасажирів, типу «Спринтер»), а це призводило до певних незручностей.

 

Впродовж  2018 року для підвищення якості обслуговування пасажирів, крім маршруту №158, почали використовуватися автобуси великої пасажиромісткості на міських автобусних маршрутах загального користування № 73, № 88, № 91, № 126 та № 157А.

 

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 11-10.