Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція на тему: « У Дніпрі вперше відбудеться фестиваль «Ярмарок вакансій для ветеранів АТО»»

20 вересня о 10-00 у приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д.Яворницького,75,7 поверх, біла зала) – прес-конференція на тему: « У Дніпрі вперше відбудеться фестиваль «Ярмарок вакансій для ветеранів АТО»». Участь у прес-конференції візьмуть: директор департаменту соціальної політики ДМР Едуард Підлубний; заступник директора департаменту соціальної політики ДМР Юлія Дмитрова; керівник ГО "Міжнародний Альянс Братської допомоги" (м. Київ) Вікторія Воронович; учасник бойових дій, засновник Піцца Ветерано (м. Дніпро) Андрій Сарвіра.

ДОВІДКА:
«Ярмарок  вакансій» для ветеранів АТО» проводять Дніпровська міська рада,

Громадська організація «Міжнародний Альянс Братської Допомоги» ,Центр працевлаштування та перекваліфікації ветеранів АТО, "АСОЦІАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ-ПІДПРИЄМЦІВ" , Рizza Veterano (DNIPRO), “AXIOS”,

Захід відбудеться 22 вересня 2018 року у м. Дніпро в «Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченко (площа Тараса Шевченко) з 11:00 по 22:00.


Фестиваль вакансій для учасників АТО - це ефективний майданчик для спілкування між роботодавцями та спеціалістами, які брали участь у АТО і перебувають у пошуку нової перспективної роботи. Військові зможуть дізнатись більше про актуальні вакансії та особливості функціонування ринку праці.


Під час проведення заходу відбудеться:

- Презентація послуг служби зайнятості;

- Ярмарок кар’єри;

- Презентація професій та спеціальностей;

- Презентація вакансій окремих роботодавців;

- Майстер класи для дітей;

- Концерт українських зірок.

К.о.  Вікторія Воронович (+380 98 700 9794);  Юлія Дмитрова ( +380 (67) 563 42 00 )