Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Водопровідні мережі у Дніпрі готують до зими

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду комунальне підприємство «Дніпроводоканал» проводить ремонтні роботи на водопровідних та каналізаційних мережах, зокрема, замінює запірну арматуру. Один із об’єктів, де 13 вересня працюють бригади підприємства, розташований за адресою: провулок, Фестивальний, 20, що на житловому масиві Лівобережний-3. Тут замінюють запірну арматуру Д 300 у камері переключення водопровідної мережі.

За словами начальника інспекції з контролю за ремонтом експлуатаційної мережі КП «Дніпроводоканал» Сергія Ченчевича, завдяки заміні арматури мешканці житлового масиву, а також школи, садочки, амбулаторії взимку стабільно матимуть воду. А у разі аварії арматура дозволить відсікти проблемну ділянку. Отже, абоненти залишаться не лише із водопостачанням, а й з теплом, оскільки поруч розташований теплопункт, що теж використовує воду у своєму технологічному процесі.

«Усіх абонентів заздалегідь попередили, що протягом певного часу 13 вересня не буде води. До кінця дня всі роботи закінчимо й відновимо водопостачання», – повідомив Сергій Ченчевич.

Мешканка одного із житлових будинків у провулку Фестивальному Ірина Іванівна схвалює дії комунальників.

«Нас, мешканців, завчасно попередили, що сьогодні не буде води у зв’язку з ремонтними роботами. Дуже добре, що комунальники готуються до зими, ремонтують мережі, щоб не було аварійних ситуацій, була стабільна подача води. Ми готові декілька годин потерпіти. Вже ввечері вода має з’явитися», – каже жінка.