Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація книги «Сліди на дорозі» та творча зустріч із відомим блогером і мандрівником, учасником ООС Валерієм Ананьєвим

10 вересня о 19-00 у Центральній міській  бібліотеці (вул. Воскресенська, 23, лекційний зал, 3-й поверх) -  презентація  книги «Сліди на дорозі» та творча зустріч  із відомим блогером і мандрівником, учасником ООС Валерієм Ананьєвим.  

Довідка:

 Валерій Ананьєв народився у місті Первомайськ на Луганщині. Сам пішов у військкомат наступного дня після свого 18-річчя. Служив у ЗСУ п'ять років, з них два — в зоні АТО. Служив у 25-й десантній бригаді. Був важко поранений та контужений у боях під Слов'янськомВуглегірськом.

 Весь час в АТО вів відеоблог, намагаючись показати армію як вона є: не перебільшуючи жахи війни і не применшуючи недоліки командування. Публікував відео з передової: про взяття Слов'янська, результати боїв, обстріли, армійське життя.

 У травні 2018 року анонсував вихід своєї дебютної книги «Сліди на дорозі», яка розповідає про війну на Донбасі.

 В серпні 2018 вийшов перший наклад книги, 2/3 якого було продано по передзамовленням. З вересня починається всеукраїнський тур автора на підтримку своєї книги. Готується другий наклад.

 Під час зустрічі відбудеться продаж презентованої книги і автограф-сесія автора.

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

К.о.

Кучеренко Віталій - зав.сектором відділу соіокультурної діяльності Дніпровської Центральної міської бібліотеки ( 0952340082, 0675829815), e-mail: [email protected]