Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання переможниці I туру відкритого шахового турніру на призи міського голови серед слухачів «Університету третього віку» Зінаїди Якубовської та терцентру з нагоди 25-річчя

06 вересня об 11-00 у приміщенні терцентру Соборного району (вул. Космічна,9, 1 поверх, направо, зала для зустрічей)- привітання переможниці I туру відкритого шахового турніру на призи міського голови серед слухачів «Університету третього віку» Зінаїди Якубовської та терцентру з нагоди 25-річчя.

Спікери:

-         Артем Нідєлько – директор департаменту з питань місцевого самоврядування,внутрішньої та інформаційної політики ДМР;

-         Зінаїда Якубовська – переможниця.

Довідка:

               Якубовська  Зінаїда Олександрівна,  1939 року народження , інвалід третьої групи з дитинства, з  порушенням опори та руху. Перебуває на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Соборної районної у місті Дніпрі ради з 2005 року.

                Якубовська З.О. з 1946 року виховувалась у Київському дитячому інтернаті (батьки загинули під час Другої світової війни).

У 1955 році вступила до Єрастівського радгоспу –технікуму, де і почала грати в шахи та отримала  третій розряд. У подальшому працювала на заводі  «Металіст» де і продовжила свою спортивну діяльність. Брала участь у змаганнях різного рівня.  Другий розряд їй підтвердили в спілці  інвалідів.

 

Увага! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 10-15.