Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Акція «Дніпро єднає Україну»

24 серпня о 13-00 на Європейській площі - акція «Дніпро єднає Україну».

Довідка:

24 серпня з нагоди святкування 27-ої річниці Незалежності України та Дня Державного прапора у місті Дніпро відбудеться акція «Дніпро єднає Україну». Дніпряни та гості міста  матимуть змогу прийняти участь в акції «Дніпро єднає Україну», залишивши побажання рідному місту та країні на спеціальних наліпках. Загалом буде 1991 наліпка, з яких буде сформовано контур України на мапі розміром 2*3м. Також усі бажаючі отримають у якості сувеніра паперовий прапорець України.

З 13:00 на Європейській площі буде встановлений банер з територіальним контуром держави, де кожен зможе розмістити наліпку зі своїми побажаннями і таким чином підтримати акцію привітавши всіх з Днем незалежності України. В кінці акції, символічно з 1991 жовто-блакитних наліпок наклеєних на банер, складуть державний кордон України. Під час акції усім перехожим буде подаровано понад 1000 паперових прапорців України на честь Дня Державного прапора.

К.о. начальник відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР Луденський Сергій ( 093 505 99 97);

представник Молодіжного центру Дніпра - Сорсорян Еліна (063 460 34 05).