Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Забіг «Біжимо у вишиванках у Дніпрі»

24 серпня о 9-00 на Фестивальному причалі (вул. Січеславська Набережна) - забіг «Біжимо у вишиванках у Дніпрі». Дрес-код - вишиванка. Участь у забігу візьмуть також діти з обмеженими можливостями.  ВПЕРШЕ! Для команд козаків - командне змагання "Козацькі перегони".

Довідка:  

Старт та фініш -на Фестивальному причалі.  

Забіги будуть проходити по центральній набережній міста.

Бігуни візьмуть участь в козацьких індивідуальних забігах на вибір: 2,5 або 5 км по рідному місту. Для юних козаків і козачок - дистанції 100 м,   500 м і 1000 м.

Це фан-змагання, в якому можуть взяти участь діти і дорослі, професіонали і любителі, сім'ї з малюками, люди з обмеженими можливостями, люди похилого віку.

Забіг підтримують:

Фонд «Добра Планета» - це дітки з обмеженими можливостями (колясочники, глухі, сліпі, ДЦП), на сьогодні заявка від 53 осіб, які вже неодноразово підтримували забіги, та будуть разом з нами бігти дистанцію 1000 м.

Серед відомих бігунів в забігу візьмуть участь: багаторазові призери, переможці марафонів і напівмарафонів Україні та світі Олександр Бабарика та Тетяна Вилисова, Лашманова Ельвіра.

Триатлет Святослав Цвєтков -лідер і тренер команди SOTA TEAM DNEPR, переможець IRONMAN Tallinn, який завоював слот на чемпіонат світу, що пройде 13 жовтня на гавайському о. Кона.

Андрій Павелко (м.Харків) - організатор бігових заходів Ukraine Sport Events.

А також:

- більше 400 учасників забігу та багато гостей

- індивідуальні забіги на 2,5 і 5 км, дитячі забіги

- командне змагання "Козацькі перегони"

- призи переможцям та призерам

- конкурси та розіграші

Для дістанцій 2,5 й 5 км по щасливим номерам серед чоловіків и жінок на кожній з дістанцій - Фітнес-трекери iFeelGood ProSport HR.

Для юних козаків и козачок - переможців на дистанції 1000 м - 3D ручка Jer RP500A.

ВПЕРШЕ! Для команд козаків - командне змагання "Козацькі перегони".

"Козацькі перегони" - це не тільки спортивні змагання, а й творчий, веселий конкурс для сім'ї або компанії друзів. Кожній команді потрібно буде пройти спеціальну смугу перешкод, щоб випередити суперників і отримати призи від партнерів заходу, та поборотися за  Головний приз - портативний зарядний пристрій Fermi 6000mAh Gray (S7).

На козаків чекають естафети в шароварах, ліплення вареників, човниковий біг з  квасом, біг з коромислом і багато іншого.

Додати балів можна буде, виконавши народну пісню, вірш або станцювавши гопак.  

Контакти для ЗМІ:

Баришева Тамара (380 67 567 09 37); email: [email protected]

Ліщинська Світлана (38 (098) 0640214); email: [email protected]

www.startdnipro.com