Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкрите тренування в рамках підготовки до найбільшої бегової події року ATB DNIPRO MARATHON 2018

18 серпня  о 9:00 на оглядовому майданчику біля ТЦ Вавилон (ж/м Сонячний, вул. Маршала Малиновського,2) - відкрите тренування в рамках підготовки до найбільшої бегової події року ATB DNIPRO MARATHON 2018.

Довідка:

ATB DNIPRO MARATHON 2018  відбудеться 16 вересня 2018 року.

6 тижнів, 5 міст, 5 великих бігових клубів, 15 тренерів та багато бігунів. Дніпро вже готується до ATB DNIPRO MARATHON 2018.

Біговій клуб «Start Dnipro» об'єднує бігові клуби України і завдяки Генеральному спонсору компанії «АТБ маркет», проводить серію відкритих тренувань «Поглянь на біг по-новому» в п'яти містах України - Дніпро, Київ, Харків, Львів, Одеса. Організатори покажуть і розкажуть яким різним може бути біг! Одні з кращих бігових клубів України, професійні тренери!

 

З 11 серпня першими стартували Дніпро і Київ. І вже в цю суботу 18 серпня починаються відкриті тренування перед ATB Dnipro Marathon 2018 у Одесі, Львові та Харкові.

Відкриті тренування в цих містах проводяться в першу чергу для об'єднання співробітників і створення великої корпоративної команди компанії «АТБ-МАРКЕТ», яка в цьому році приїде на марафон зі всієї України. Вже зараз це понад 300 учасників.

 

Кожен бажаючий в м. Дніпро зможе відвідати 6 відкритих тренувань від бігового клубу «Start Dnipro».

Відкриті тренування в рамках підготовки до АТB Dnipro Marathon - це серія заходів, створена бігунами для того, щоб ви змогли подивитися на біг по-новому.

 На тренуваннях вас чекає яскрава і динамічна фітнес розминка, бігові тренування, розділені на дві групи, в залежності від фізичної підготовки, серія вправ, які повинні супроводжувати бігові тренування. Професійні тренери дадуть відповідь на всі ваші запитання про заняття бігом, екіпіровку, харчування та поділяться своїм досвідом.

 

 Одне з тренувань буде контрольним для співробітників компанії «АТБ-МАРКЕТ» і пройде в змагальному режимі в рамках святкового забігу «Біжимо в вишиванках в Дніпрі» 24 серпня 2018 року на Фестивальному причалі. Всі бажаючі зможуть пробігти дистанцію 5 км. За результатами забігу тренери дадуть рекомендації щодо подальшої підготовки. Переможців і призерів чекають призи від організаторів.

 Так само на кожному тренуванні всіх чекає домашнє завдання на наступне тренування, виконуючи яке учасники зможуть заробити призи від організаторів.

 

У п'яти містах України партнерами марафону стали спортивні клуби:

Start Dnipro - Дніпро, Superheroes run Academy - Київ, I love superdport Odessa -Одеса, ShypShyna Run Club - Львів, Kharkiv Road Runners – Харків.

Організатори допоможуть подивитися на біг по-новому, закохатися в нього і залишитися з ним надовго!

Всі подробиці про відкриті тренування на сторінці організаторів в ФБ @ATB Dnipro Marathon або на офіційному сайті dnipromarathon.com

 

Контакти для ЗМІ:

Баришева Тамара моб: +380 67 567 09 37

email: [email protected]

Ліщинська Світлана моб: +38 (098) 0640214

email: [email protected]

www.startdnipro.com

www.dnipromarathon.com