Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради

Дніпровська міська рада

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу
в органах місцевого самоврядування»

оголошує конкурс

на вакантні посади

державного реєстратора відділу формування та ведення реєстру територіальної
громади управління у сфері державної реєстрації департаменту
адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради

(1 штатна одиниця)

Вимоги для конкурсантів:

- повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо - кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) на посаді не нижче провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше Зх років;
- вільне володіння державною мовою.

Особи, які баоюають взяти участь у конкурсі, подають документи:

- заява на участь у конкурсі;
- особову картку за формою № П2 - ДС, автобіографію;
- фото розміром 3x4;
- документ про вищу освіту;
- паспорт;
- ідентифікаційний код;
- військовий квиток (для військовозобов’язаних);
- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік відповідно до Закону У країни «Про засади запобігання і протидії корупції» від 7 квітня 2011 року №3206 - VI
- письмову згоду на обробку персональних даних.

державного реєстратора відділу реєстрації майнових прав управління у сфері
державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних
процедур Дніпровської міської ради (1 штатна одиниця)

Вимоги для конкурсантів:

- повна вища освіта за спеціальністю “ Правознавство” за освітньо - кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) на посаді не нижче провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше Зх років;
- вільне володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

- заява на участь у конкурсі;
- особову картку за формою № П2 — ДС, автобіографію;
- фото розміром 3x4;
- документ про вищу освіту;
- паспорт;
- ідентифікаційний код;
- військовий квиток (для військовозобов’язаних);
- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2017 рік відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» від 7 квітня 2011 року №3206 - VI
- письмову згоду на обробку персональних даних.

Спеціаліста 1 категорії відділу організаційно-документального забезпечення
надання реєстраційних та адміністративних послуг управління у сфері
державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних
процедур Дніпровської міської ради (1 штатна одиниця)

Вимоги для конкурсантів:

- базова вища освіта відповідного професійного спрямування
- за освітньо — кваліфікаційним рівнем бакалавра;
- без вимог до стажу роботи;
- вільне володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

- заява на участь у конкурсі;
- особову картку за формою № П2 — ДС, автобіографію;
- фото розміром 3x4;
- документ про вищу освіту;
- паспорт;
- ідентифікаційний код;
- військовий квиток (для військовозобов'язаних);
- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2017 рік відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» від 7 квітня 2011 року №3206 - VI
- письмову згоду на обробку персональних даних
 

Документи приймаються протягом триді$яти календарних днів за адресою:

м. Дніпро, вул. Старокозацька, 58, кімн. 128 довідки за тел. 0677425331, 7911060.

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ  № 26
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Дніпровської міської ради

 

25.10.2018
каб. 515

Присутні:

Голова конкурсної комісії - Почталіон Є.І.
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І.В.
Члени конкурсної комісії:  Надха Н.Ю., Оліферчук Н.О., Кучеренко А.В., Молчанова В.Л.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів  Дніпровської міської ради:

- державний реєстратор відділу реєстрації майнових прав управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради;

- державний реєстратор відділу формування та ведення реєстру територіальної громади управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради;

- спеціаліст 1 категорії відділу організаційно – документального забезпечення надання реєстраційних та адміністративних послуг управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

Засідання розпочато об 14 годині 30 хвилин.  

Голова конкурсної комісії Почталіон Є.І. оголосила про початок засідання конкурсної комісії.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади державного реєстратора відділу реєстрації майнових прав управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради подала документи Приходько Ірина Романівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади державного реєстратора відділу формування та ведення реєстру територіальної громади управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради подала документи Зайцева Марина Олексіївна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії відділу організаційно – документального забезпечення надання реєстраційних та адміністративних послуг управління  у  сфері  державної  реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради подала документи  Котівець Ольга Миколаївна.

Члени комісії розглянули подані кандидатами документи. Подані документи відповідають вимогам чинного законодавства щодо участі у конкурсі на заміщення вакантних посад посадових осіб в органах місцевого самоврядування, тому одноголосно вирішено допустити їх до участі у конкурсі.

Голова конкурсної комісії Почталіон Є.І. запропонувала витягти білети для здачі іспиту.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169  «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщеннявакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164 «Про затвердження загального порядку проведення  іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців»,    зареєстрованого в  Міністерстві юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668  та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсантам було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.     

Підготовка відповідей на запитання екзаменаційних білетів почалася – о 15 год. 30 хв. закінчилась – о 16 год. 30 хв. 

По закінченню часу, відведеного на складання іспиту, підготовлені відповіді на екзаменаційні білети кандидати надали конкурсній комісії для оцінювання та проставлення загальної суми балів в екзаменаційну відомість.

Оцінка відповідей кандидатів проводилася всіма членами комісії за відсутністю кандидатів.

Голова та члени конкурсної комісії прийняли спільне рішення щодо оцінки відповідей на кожне питання екзаменаційного білету.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Приходько Ірина Романівна  – 21 бал.
Зайцева Марина Олексіївна – 22 бали.
Котівець Ольга Миколаївна – 22 бали.

в и р і ш и л и :

Провести перевірку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.10.2014  № 563 «Про деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» та від 25.03.2015 № 167 «Про внесення змін до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо заборон,  передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України  «Про очищення влади» та   перевірку наявності в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до Порядку перевірки факту подання суб’єктами декларування декларацій відповідно до Закону України  «Про запобігання корупції» та повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції про випадки неподання чи несвоєчасного подання таких декларацій, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції 06.09.2016 року № 19. 

1. Рекомендувати Приходько Ірину Романівну на посаду державного реєстратора відділу реєстрації майнових прав управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

2. Рекомендувати Зайцеву Марину Олексіївну на посаду державного реєстратора відділу формування та ведення реєстру територіальної громади управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

3. Рекомендувати Котівець Ольгу Миколаївну на посаду спеціаліста 1 категорії відділу організаційно – документального забезпечення надання реєстраційних та адміністративних послуг управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

Голова конкурсної комісії - Є.І. Почталіон 
Заст. голови конкурсної комісії - А.Г. Павлов
Члени конкурсної комісії: І.В. Пацюк, Н.Ю. Надха, Н.О. Оліферчук, А. В. Кучеренко, В. Л. Молчанова