Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Національно-патріотична гра «Патріот» до Дня Незалежності України

16 серпня о 16-00 у муніципальному таборі "Діти Дніпра" (вул. Гаванська, 11 )-національно-патріотична гра «Патріот» до Дня Незалежності України. До дітлахів завітають міський голова Дніпра Борис Філатов та Головний командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош. 

 

УВАГА! Орієнтовно о 16-15 – підхід до преси міського голови Бориса Філатова та Головного командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша. 

Довідка:

Фактично головною метою проекту табору «Діти Дніпра» є саме патріотичне виховання молодого покоління. Тож тепер у дітей з'явилася чудова можливість застосувати отримані навички. Тут знадобилися і уроки пластунів, загальна фізична підготовка та спритність.

Діти гратимуть у десятьох командах (близько 300 учасників). Як дівчатка, так і хлопчики. Все – з дотриманням норм безпеки. За проходженням гри слідкуватимуть медичні працівники. 

Під час гри дітям  необхідно буде виконати низку завдань та пройти п’ять локацій. Серед них: перетягування линви (канату), подолання туристично-спортивної смуги перешкод, а ще – вправи з метання штучних гранат – в ціль і на дальність, робота з так званим мінним полем (закопати та викопати «мину») та стрільба з лука. Усі завдання діти виконуватимуть на швидкість. Найспритніші команди отримають кубки. Їх можна буде  виміняти на різні бонуси (зокрема, на внутрішню валюту табору – «днєпріки»).

Крім цього, відпочивальники  побачать зразки екіпірування військовослужбовців і їхній арсенал.

Завершиться вечір  вечеряю ( польова кухня) та святковим концертом до Дня української культури.

Справка:

Безкоштовний муніципальний табір «Діти Дніпра» завершує четвертий щорічний сезон. Це – передостання, одинадцята, зміна (у 12-й будуть старші діти – 14-15 років). Загалом за чотири роки існування проекту (враховуючи роботу під час передвиборчої кампанії) тут змогли провести канікули майже 15,5 тис. дітей. Цьогоріч у таборі відпочинуть 3,6 тис. маленьких дніпрян.

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 15-30.