Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Соціальні гарантії, стабільна зарплатня та професійні перспективи: Дніпровський метрополітен запрошує на роботу

У комунальному підприємстві «Дніпровський метрополітен» наразі є понад 50 вакансій для кваліфікованих та молодих фахівців. У зв’язку з будівництвом трьох нових станцій метро на підприємстві планують відкрити ще близько 250 робочих місць. Зокрема, метрополітен потребує інженерів, технологів, конструкторів, машиністів, слюсарів, токарів, фахівців у службу руху тощо.
«Запрошуємо спеціалістів, молодих фахівців на роботу до нашого комунального підприємства. Зі свого боку обіцяємо дотримання всіх законодавчих норм згідно з Кодексом законів про працю, соціальних гарантій щодо праці та стабільну виплату заробітної плати. За останні три роки зарплата на підприємстві зросла утричі. Зараз її середній розмір – понад 9 тис. грн. До кінця року планується збільшення зарплатні до 15%», – сказав під час виїзної прес-конференції 10 серпня директор КП «Дніпровський метрополітен» Андрій Ліпьошкін.
Посадовець також зазначив: на підприємстві працює технічна школа для робітників. Там вони проходять підготовку, атестацію та підвищують свою кваліфікацію. Тож комунальне підприємство готове приймати молодих фахівців після профільних технікумів та закладів вищої освіти і навчати практичних навичок. Термін навчання залежить від спеціальності. Він може коливатися від 3-4 місяців до максимум 2 років – саме стільки потрібно, щоб підготувати машиніста електропоїзда.

«Тому у зв’язку з будівництвом трьох нових станцій метро ми вже зараз готові брати фахівців на роботу», – додав Андрій Ліпьошкін.

Підприємство «Дніпровський метрополітен» знаходиться за адресою:вул. Курчатова, 8.

Нагадаємо, у червні минулого року міський голова Дніпра Борис Філатов дав старт активній фазі добудови метрополітену. Контрактом між мерією та турецькою компанією Limak передбачене спорудження станцій «Центральна», «Театральна» та «Музейна».