Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте нагородження спортсменів з різних виді спорту, які стали чемпіонами та призерами України, Європи та світу

08 серпня об 11-00 в приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) - урочисте нагородження спортсменів з різних виді спорту, які стали чемпіонами та призерами України,  Європи та світу. На церемонію запрошені «зірки» спорту, зокрема: Богдан Нікішин,  Ярослава Магучіх, Настя Дубовик та ін.

Довідка:

Літо 2018  э «врожайним» на медалі для наших спортсменів.

На урочистому нагородженні планується участь неодноразового призера чемпіонатів світу, переможця Кубків світу та Гран прі – Богдана Нікішина. У липні, вперше у своїй кар’єрі Богдан виборов бронзову медаль у особистій першості на чемпіонаті світу з фехтування на шпагах у Китаї.  Також до нагородження запрошена ще одна спортивна зірка, яка є прикладом для українських спортсменів - легкоатлетка Ярослава Магучіх, вихованка спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 3 та школи вищої спортивної майстерності. У липні Ярослава стала чемпіонкою Європи з легкої атлетики зі стрибків у висоту серед спортсменів віком 16-17 років та встановила рекорд серед спортсменів до 18 років підкорив планку на висоті 1м 94 см та виборола право участі на ІІІ Юнацькі Олімпійські ігри, які стартують у жовтні в Аргентині. Одна з самих юних призерок світу з шахів Настя Дубовик вихованка Дитячо-юнацької спортивна школа №9 ім. міжнародного гросмейстера О.С. Мороза також запрошена на нагородження.

У червні, юна спортсменка стала срібною призеркою на чемпіонаті світу з блискавичної гри з шахів серед дівчат до 12 років! Чемпіонат проходив  у Білорусії і зібрав 61 учасницю з 26 країн світу, серед яких наша Настя посіла 2 місце!

Запрошені також  чемпіони України з кульової стрільби та кінного спорту, призери чемпіонатів Європи з карате та  з веслування на байдарках та каное.