Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо проведення у м. Дніпро Українського «Лазер-ран сіті тур 2018», у рамках якого буде проходити чемпіонат України з Лазер-рану

06 серпня об 11-30 у приміщенні Дніпровської міської ради (просп.Д. Яворницького, 75,7 поверх, біла зала) –прес-конференція щодо проведення у м. Дніпро Українського «Лазер-ран сіті тур 2018», у рамках якого буде проходити  чемпіонат України з Лазер-рану.

Участь у прес-конференції візьмуть:  Олександр Шикуленко – заступник міського голови; Ігор Панін - президент федерації сучасного п'ятиборства України; Сергій Тімарєв  - віце-президент федерація сучасного п’ятиборства України, президент Дніпропетровської обласної федерації сучасного п'ятиборства.

Довідка: 

Ці змагання є частиною  великого  проекту Міжнародного союзу сучасного п’ятиборства (UIPM), який охоплює понад 120 міст у всіх кутках світу. Його метою є популяризація сучасного п’ятиборства шляхом  розвитку його підрозділу – лазер-рану (лазер-ран складається з бігу та стрільби) та  залучення  молоді до активних занять спортом. Кожному з міст де проводиться змагання, Міжнародний союз сучасного п'ятитборства (UIPM) дарує лазерні пістолети. Тож, на прес-конференції Дніпровська міська  федерація сучасного п'ятиборства отримує чорири лазерні пістолети у подарунок від UIPM. 

Український «Лазер-ран сіті тур 2018»  відбудеться 9 вересня у Дніпрі на території Фестивального причалу за участю більше 250 спортсменів від 9 до 70 років зі всієї України.           

Програма  змагань, складається з двох частин: категорія Open, в якій візьмуть  участь всі бажаючі та чемпіонат  України з Лазер-рану серед професійних спортсменів.

К.о. Тімарєв Сергій Віталійович  (віце-президент федерація сучасного п’ятиборства України, президент Дніпропетровської обласної федерації сучасного п'ятиборства (067 565 81 51)