Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Річниця проекту «Кіновечір»

03 серпня о 19-00 у Сквері Героїв -річниця проекту «Кіновечір». Участь у заході візьме заступник директора-начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Дар’я Біла.  

Довідка:

Уже другий рік поспіль для мешканців міста проводяться кінопокази під відкритим небом. Загалом за час існування проекту було показано більше 50 кінострічок, заходи відвідало понад 5 000 мешканців міста, було розіграно більше 1000 подарунків і проект став одним з найвідоміших у місті. 
            З нагоди річниці проекту для мешканців міста підготовлено насичену програму святкування. Hа гостей свята чекатимуть розіграші цінних подарунків від партнерів, а саме технічні новинки та сертифікати на безкоштовне навчання у мовних школах, буде обладнано комфортні зони для відпочинку. Також будуть солодощі та напої для всіх гостей. І все це абсолютно безкоштовно! 
            Основною метою проекту «Кіновечір» є створення нового формату дозвілля. «Кіновечір» -  це чудова змога провести час цікаво та у приємній атмосфері, передивляючись культову кінострічку.       

            К.о. Луденський Сергій (093 505 99 97); 
            Тістечок Ольга (063 704 46 44).