Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Яскравий ЗАБІГ «НІЧНА 10-КА»

21 липня о о 23-30 від спортивного клубу "Восход" (вул. Набережна Перемоги, 51) ВПЕРШЕ У ДНІПРІ ТА В УКРАЇНІ - яскравий ЗАБІГ «НІЧНА 10-КА». Захід відбудеться у рамках програми Бориса Філатова « Дніпро-спортивна столиця». Участь у заході візьмуть 300 бігунів і більше 600 гостей.

 

УВАГА! О  23-15 підхід до преси начальника управління спорту департаменту гуманітарної політики Олександра Осипова; президента Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області та м. Дніпра Марини Філатової; виконавчого директора ГО «Старт Дніпро» Світлани Ліщинської.

УВАГА!!!! Доступ на територію, в зону старт/фініш, на трасу та у зону нагородження – за акредитаційними браслетами. Їх можна отримати за попередньої акредитацією у зоні видачі стартових пакетів у СК «Восход» ( вул. Набережна Перемоги,51) 21 липня з 22-00 до 23-00.

УВАГА!!!! ВІД`ЇЗД ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 22-30.

ЧЕРЕЗ ПЕРЕКРИТТЯ РУХУ До МІСЦЯ ПРИЗНАЧЕННЯ  ПРОПУСТЯТЬ ТІЛЬКИ МАШИНУ ПРЕС-СЛУЖБИ!!!!

 

Довідка:

Нічний забіг «Нічна 10-ка». Живи яскраво!

Оригінальний формат, який буде цікавий не тільки серйозним бігунам, але й усім небайдужим до теми бігу та відпочинку.

Такий забіг вперше проводиться в Дніпрі та Україні та поєднає змагання, подальшу вечірку з розвагами, конкурсами, диско,  Music Battle і романтичний схід сонця!

Організатор: ГО «Старт Дніпро», за підтримки Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області та м Дніпро, Дніпровської міської ради,  в рамках програми Бориса Філатова «Дніпро-спортивна столиця».

Організатори пропонують  не тільки пробігтися нічним містом, а й повеселитися! Учасників дійства  чекають:

- індивідуальні забіги на 5 і 10 км

- естафета 4х2,5 км

- оригінальні футболки що світяться в темряві

- неонові браслети і яскрава медаль фінішера

- призи переможцям та призерам

- конкурси і розіграші

- яскрава, динамічна pool -party

- дискотека і романтична зустріч сходу сонця

Дистанції під силу кожному! І кожен, хто добіг до фінішу отримає подарунковий сертифікат на гостьовий візит у СК "Восход" (тренажерний зал, кардіо-театр, зал єдиноборств, басейн, джакузі, сауна).

Переможці у  номінаціях: «Найяскравіший, що світиться учасник», «Найшвидший учасник»,  який фінішував на дистанції 10 км рівно опівночі в 00:00, отримають окремі призи від організаторів заходу бігового клубу "Start Dnipro" http://startdnipro.com/

Забіг підтримують:

Марина Філатова - президент Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області та м. Дніпро; Наталія Сивак - засновник Студії Стильних Свят "25 Час", автор проекту "Респект", директор Благодійного фонду "МАМА плюс Я";Олександр Осипов - начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради; Костянтин Мельников -директор з маркетингу «АТБ- маркет», Шаповалова Наталья - заступник генерального директора «АТБ-маркет» та іноземні гості з Ірландії, Великобританії, Туреччини, Білорусії та Австрії.

Серед відомих бігунів в забігу візьмуть участь: Олександр Бабарика, Тетяна Вилисова, Катерина Карманенко.

Окрім бігу, на території СК «Восход», ви зможете стати не просто глядачем, а й учасником події:

.

  • Взяти участь у розіграші бігових кросівок серед учасників забігу «Нічна 10-ка»

  • Випробувати себе в конкурсах першого в Дніпрі і Україні турніру на SUP-бордах в басейні, і отримати дозу ейфорії від нових емоцій і вражень.

  • Взяти участь в відривному MUSIC BATTLE за підтримки мережі магазинів Цитрус. Неймовірно енергійна, дуже весела командна гра, учасником може стати кожен зібравши команду з 3-х людей і підготувавши драйвовий музичний трек! Відмінна можливість довести, що ваша команда найкрутіша, креативна та весела!

  • Запустити з друзями романтичні ліхтарики перед світанком і зробити ранкову пробіжку.

Усі подробиці на:

http://startdnipro.com/

https://www.facebook.com/events/249054758991766/

https://athletic-events.com/events/498

Контакти для ЗМІ:

Баришева Тамара

моб.тел: +380 67 567 09 37

email: [email protected]

Ліщинська Світлана

моб.тел: +38 (098) 0640214

email: [email protected]

www.startdnipro.com