Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінал «Джазу на Пірсі»

20 липня о 17-30 на Фестивальному причалі (вул. Січеславська Набережна) - фінал «Джазу на Пірсі». Захід проходить у рамках відкриття Міжнародного фестивалю «Джаз на Дніпрі».

Програма:

Виступ корифеїв Дніпровського джазу:

-Група «Кредо»

-Квартет Юрія Біленко

-Група «Атріо»

-Олександр Любченко

-Віктор Релін і група музикантів «Booggie Dance»

-«Roman Archakov Quartet»

-Юлія Мандіч і група «Funky Fresh»

 

!!!Фінал конкурсу «Джаз на Пірсі». Виступи фіналістів "Джазу на Пірсі"  буде оцінювати зіркове журі: Аллан Харрiс-хедлайнер фестивалю «Джаз на Дніпрі», трикратний володар премії «Нічне життя Нью-Йорка» у  номінації «Видатний джазовий вокаліст», володар премії Bastro Backstage за «Досягнення у джазовій музиці», володар премії союзу  критиків провідного джазового журналу DownBeat, ведучий фестивалю;

-Iна Дiттке - джазовий продюсер; засновник агентства Ina Dittke & Associates;

українські джазмени Михайло і Людмила Кримови, ключові джазові музиканти з Латвії Денісс і Іоланта Пашкевіч.

Вхід — вільний!!!

Довідка:

«Джаз на Пірсі» проходить у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця» . Цьогоріч "Джаз на Пірсі" отримав величезну кількість заявок на участь в конкурсі молодих виконавців. Увазі глядачів були представлені виступи не лише дніпровських колективів, але і гостей з Харкова, Запоріжжя, Києва і Одеси.

Конкурс молодих виконавців проходив протягом червня і липня.

Увага! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради ( шлагбаум) о 18-00.

К.о. Тетяна Дробахіна - керівник проекту "Джаз на Пірсі" ( 099-360-66-09), Валерія Мороз-представник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР (097-444-63-08)