Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Курси для управителів багатоквартирних будинків

13 липня о 12.00 за адресою: Узвіз Крутогірний, 8 (колишня вул. Рогальова), 6 поверх, каб. 604 (Академія митної справи та фінансів) – курси для управителів багатоквартирних будинків. Цього разу поділитися с дніпровцями досвідом приїхали викладачі Харківського університету міського господарства. Спікери: Анжеліка Пилипенко – викладач курсів, депутат міської ради, Сергій Іванченко – начальник відділу по роботі з органами самоврядування населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР та Юлія Самойлова – викладач Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова.

УВАГА!!! Від'їзд преси від шлагбауму міської ради об 11.45.

Довідка:  Відділ по роботі з органами самоорганізації населення та об’єднаннями громадян департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради про водить цикл семінарів «Використання багатоквартирних будинків як бази для самоврядування та самоорганізації». Вказана практика є унікальним досвідом який виник в ході співпраці представників ОСББ та ЖБК з міською владою, створювались робочі групи проводились зустрічі з міським головою та профільними керівниками виконавчих органів.

    Одним з напрямком програми були організовані курси управителів багатоквартирних будинків, які проходять в університеті митної справи та фінансів. По закінчені курсів голови ОСББ та ЖБК отримають Свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації управителів багатоквартирних будинків.

    За умовами програми на курси залучають одного представника від ОСББ та ЖБК  якого делегують мешканці будинків за рішенням загальних зборів або за рішенням правління. До навчання здебільшого залучаються малокваліфіковані керівники або керівники новостворених об’єднань. Загальна кількість учасників семінарів – 200 осіб.