Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фестиваль молодіжних ініціатив «Молодіжна набережна» 2018

23 червня з 13-00 до 15-00 у День Молоді на Фестивальному причалі (вул. Січеславська Набережна)-фестиваль молодіжних ініціатив «Молодіжна набережна» 2018.

Увага! О 14-00 –підхід до преси заступника директора - начальника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР

Довідка:

У рамках фестивалю уздовж набережної буде розташовано ряд інтерактивних локацій. Так, буде обладнано  Lounge-зону з пуфами, де кожен бажаючий матиме змогу відпочити, пограти у настільні ігри, послухати музику, подивитись фотовиставку та картини молодих митців. Також на цій локації пройде перший турнір з настільного «Морського бою».

В рамках заходу, пройде вікторина  "Неймовірне Дніпро", в котрій всі гості зможуть прийняти участь.

Також буде локація «Вуличний РАГС», де молодь міста матиме змогу «одружитися», справжнє весілля «відіграють» 2 молоді пари.

Окрім цього, на заході буде низка локацій від партнерів. Це відкриті тренування та показові виступи зі змішаних єдиноборств від Національного Корпусу, юридичні консультації від Проекту Міністерства юстиції України «Я маю право», урок англійської мови від «ESL: English as a second language».

Протягом всього заходу буде створено велику картину «Молодь Дніпра».

К.о. Луденський Сергій (093 505 99 97)