Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція присвячена передачі мобільних кейсів для адміністративних послуг «Мобільний офіс – нова якість надання послуг» містам Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей

21 червня о 10-30  у готелі «Абрі» (Ярмарковий узвіз,1, конференц-зал «Прем’єр») прес-конференція присвячена передачі мобільних кейсів для адміністративних послуг «Мобільний офіс – нова якість надання послуг» містам Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей. Участь у заході візьме в.о. заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило.

 

УВАГА! Акредитація ЗМІ обов’язкова за телефоном +380509472787 або електронною поштою [email protected]. Кінцевий термін – середа, 20 червня, 18:00.

Довідка:

Буде передано 33 мобільні кейси від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, що діє за дорученням уряду Німеччини. Учасникам заходу продемонструють мобільний кейс та розкажуть про основні аспекти його використання. Також відбудуться панельні дискусії з організації віддалених робочих місць та надання послуг за місцем проживання, пов’язаних з мобільним офісом. У Дніпропетровській області кейси отримають: Дніпро, Покров, смт Петропавлівка, Жовті Води, Новомосковськ, Вільногірськ, Нікополь і Павлоград. Нове цифрове обладнання, яке допоможе підвищити якість надання послуг, отримають центри надання адміністративних послуг, центри управління соціального захисту населення, центри управління праці та соціального захисту населення та центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Мобільний офіс складається з кейсу, який містить ноутбук, кольоровий принтер, сканер, портативний зчитувач ID карток для перевірки особи людини, камеру для відеофіксації процесу обслуговування клієнтів та модем для доступу до мережі Інтернет. Завдяки мобільному офісу мешканці віддалених територій, люди похилого віку, люди з інвалідністю та громадяни, які знаходяться на стаціонарному лікуванні зможуть отримати послуги, не відвідуючи установи. Найчастіше громадяни користуються такими послугами: реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання особи, вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45-річного віку, соціальні послуги (пільги, допомоги), реєстрація нерухомості, послуги у сфері землекористування.