Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Генеральна репетиція флешмобу слухачів «Університету третього віку» «Танцююче місто»

14 червня о 9-00  на Фестивальному причалі (вул. Січеславська набережна) – генеральна репетиція флешмобу  слухачів «Університету третього віку» «Танцююче місто».

Біля 300 учасників спробують встановити рекорд України у флешмобі «Танцююче місто» в категорії «масові заходи». Більш ніж 100 учасників флешмобу мають вік понад 70 років. Найстаршому учаснику - 85 років. У фіналі флешмобу учасники утворюють надпис «Дніпро».

Спікери:
-       Артем Нідєлько- директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР;
-       учасники флешмобу
Довідка:
16 червня о 19:00 на Фестивальному причалі відбудеться флешмоб слухачів «Університету третього віку». Біля 300 учасників спробують встановити рекорд України у флешмобі «Танцююче місто» в категорії «масові заходи».
Флешмоб «Танцююче місто» направлений на популяризацію заходів Університету третього віку та активного способу життя серед пенсіонерів міста.
Флешмоб виконується під супровід пісні «Добрий ранок, Україно!», автором тексту та музики якої є Віталій Кириченко. Автор оригінальної версії пісні погодився на переробку тексту та використання своєї мелодії для соціального проекту. Тривалість флешмобу 3 хвилини 30 секунд.
Виконавець та автор аранжування пісні Владислав Пісоцький.
Рухи та ритм флешмобу підібрані з урахуванням вікового рівня фізичних можливостей учасників проекту. Більш ніж 100 учасників флешмобу мають вік понад 70 років. Найстаршому учаснику 85 років.
В фіналі флешмобу учасники утворюють надпис «Дніпро».

Університет третього віку – це інноваційний проект, що реалізує один із найважливіших принципів навчання – навчання протягом усього життя. 
Дніпро – це перше місто в Україні, де міська рада, за ініціативи міського голови Бориса Філатова  підтримала такий важливий соціальний проект бюджетом міста, що дозволило йому стати більш масштабним та масовим. На сьогоднішній день в Університеті третього віку Дніпра навчається біля 5000 пенсіонерів та прийом документів продовжується.

Головна мета Університету надати можливість людям золотого віку з користю проводити вільний час, ділитися своїми думками, розширяти коло спілкування та інтересів. Це проект підтримки і турботи, який вчить любити й цінувати себе в будь-якому віці. А для багатьох це єдине місце, де можна поспілкуватися, знайти однодумців, здійснити мрії та отримати нові знання.

Соціальний проект реалізується Департаментом з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради.
УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 8-40.