Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі запрацював єдиний контакт-центр з питань благоустрою та ЖКГ

5 червня у Дніпрі запрацювала електронна система звернень громадян «Контакт-центр» з питань аварійних ситуацій у сфері благоустрою та житлово-комунального господарства. Вона функціонуватиме у тестовому режимі до 1 липня. Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

«Була проведена титанічна робота, яка тривала близько півтора року. Нарешті у Дніпрі створено єдиний контакт-центр, куди містяни можуть звертатися щодо всіх комунальних питань: водоканал, ліфти, обрізування дерев, дороги, люки, вуличне освітлення, проблеми з безпритульними тваринами. Ми створили повну карту всіх комунікацій міста, яка допоможе максимально оперативно та ефективно реагувати на проблеми», – зазначив заступник Бориса Філатова.

Заявки до контакт-центру можна подавати і онлайн на сторінці, і за телефонами гарячої лінії, які вказані на сайті. Центр працюватиме цілодобово.

«Через цю систему також формуватимуться титульні списки на ремонт будинків у наступному році, бо ми будемо бачити, скільки заявок і звідки надходить. Чому містянам варто звертатися з комунальними питаннями саме через цю систему? Бо допомога надаватиметься максимально оперативно, є регламенти виконання робіт, і якщо служби не будуть їх дотримуватися, ми вживатимемо заходів. Міський голова Борис Філатов та я будемо особисто стежити за виконанням заявок», – додав Михайло Лисенко .

Виконувачка обов’язків заступника міського голови Яніка Мерило додала, що Дніпро має найбільш комплексну систему звернень громадян серед усіх міст України: «У цій системі зібрано повну інформацію, тут є статистика виконання робіт, заявок. Ми передбачили подвійний контроль: громадянин подає заявку, відповідна служба звітує про виконання робіт, але заявка вважатиметься закритою тільки після підтвердження містянина, котрий звернувся».