Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття міського свята до Міжнародного Дня захисту дітей

01 червня о 16-00 на Фестивальному  майданчику  парку імені Глоби Лазаря (просп. Дмитра Яворницького, 95) - урочисте відкриття міського свята до Міжнародного Дня захисту дітей. Участь у заході візьме заступник міського голови Олександр Шикуленко.
О 19-30 - нагородження переможців дитячого шоу «Kids-Rock-Fashion Dnipro»
Довідка:
З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання та управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради спільно з Молодіжною радою Дніпра підготували насичену програму святкування.
На гостей свята чекають розваги та фотозони, веселі конкурси та естафети, розіграші та подарунки, кожен  зможе  відточити  свою  майстерність у  різноманітних  майстер-класах. 15 інтерактивних  локацій від партнерів заходу.  Участь безкоштовна.
Під час свята Молодіжною радою Дніпра буде проведена акція «Скринька добра», де  гості зможуть залишити іграшки, книги, канцелярське приладдя, тощо для передачі дітям. Щоб свято торкнулось кожного серця, щоб ніхто з малюків не залишився без подарунків, особливо ті, хто поки не знайшов своїх тата і маму або тяжко хворіє.
 Протягом святкування на сцені відбудеться фінал дитячого шоу «Kids-Rock-Fashion-Dnipro». Мета заходу: ознайомлення підростаючого покоління з одним із стилів та напрямів музики, поширення та пропаганда рок-культури, сприяння розвитку інтересів учнів до мистецтва, розвиток духовних цінностей та цікаве проведення дозвілля дітей, молоді та їх батьків. Зареєстровано 80 учасників віком від 3 до 18 років.
К.о Браткова Анна (0970428686)