Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Гала-концерт міжвузівського фестивалю самодіяльної творчості «Студентська весна – 2018»

30 травня о 15-00 у  Центральному парк культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка ( алея зліва від ДК студентів) - гала-концерт міжвузівського фестивалю самодіяльної творчості  «Студентська весна – 2018»;  о 16-30 - оголошення та нагородження переможців. Нагороджуватиме переможців фестивалю заступник міського голови Олександр Шикуленко.
УВАГА! Вже другий рік поспіль переможці фестивалю отримують грошову винагороду (гран-прі - 51 000 грн., І місце – 34 000 грн., ІІ місце 25 500 грн., ІІІ місце – 17 000 грн)  на розвиток студентської самодіяльності.
Довідка:
Найкращі театральні постановки, неймовірні музичні композиції, драйвові хореографічні виступи, видовищні циркові номери, оригінальний та розмовний жанр, фото-, кіно- та відео мистецтво, все це і є «Студентська весна – 2018».
Протягом квітня та травня у першому турі фестивалю, взяли участь 10 закладів вищої освіти, а це більш ніж 200 номерів, 3500 учасників та понад 5000 глядачів. Під час першого туру журі відібрало лауреатів для участі у гала-концерті та за результатами оцінювання визначили заклад вищої освіти, який став переможцем у цьому році, про що буде повідомлено під час гала-концерту. Кращі виконавці та колективи одержують звання «Лауреат фестивалю «Студентська весна». Переможець одержує перехідний приз - статуетку Гран-прі фестивалю.
УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради о 15-30!!!