Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міська конференція «Сучасний погляд на гендерну політику»

30 травня о 10-30 в приміщенні Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (просп. Гагаріна, 26) - міська конференція «Сучасний погляд на гендерну політику».
Довідка:
Захід проводиться в рамках виконання Комплексної програми з питань сімейної, ґендерної політики, демографічного розвитку, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми (затверджена рішенням міської ради від 20.12.2017 №  12/28).
До участі у заході запрошуються представники ОБСЄ та Ради Європи, науковці, представники громадських організацій, директора центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, керівники комунальних закладів департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради, представники ювенальної превенції. У своїх виступах доповідачі проаналізують сучасний стан положення жінки в світі, Україні та на Дніпропетровщині. Познайомлять з новою науковою класифікацію сучасної української сім’ї з погляду на ситуацію на Сході України. Представники громадських організацій познайомлять учасників конференції з психологічними проблемами, що виникають у  сім’ях внутрішньо переміщених осіб, постраждалих від Чорнобильської катастрофи, учасників військових конфліктів на території інших держав.
У ході конференції будуть відпрацьовані сучасні підходи та методи роботи з жінками та дітьми,  що зазнали насильство, а також особливості роботи з такими сім’ями. Планується підписання меморандуму про співпрацю між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради.