Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Додаткові анонси 26-27 травня

26 травня о 14-00 у БК сел. Чаплі (вул.Чаплинська,139)- вистава Дніпропетровського академічного обласного українського молодіжного театру «РІКІ-ТІКІ-ТАВІ». Захід відбувається в рамках проекту Бориса Філатова « Народна філармонія».
Вхід вільний.
26 травня о 18-00 у БК « Енергетик» (вул. Космонавта Волкова,11-А) - вистава Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка «Заради любові». Захід відбувається в рамках проекту Бориса Філатова « Народна філармонія».
Вхід вільний.

27 травня о 20-00 на Фестивальному причалі ( вул. Січеславська Набережна) - другий сезон проекту соціальних танців «Крок уперед». Він діє в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця».
Довідка:
Соціальні танці – популярний у всьому світі напрям, який поєднує танок і спілкування. Такі танці ґрунтуються на активному контакті між людьми. Торік проект «Крок уперед» неабияк зацікавив мешканців міста.
У неділю всі охочі зможуть приєднатися до майстер-класів з бачати – парного танцю домініканського походження, та реггетону – танцю, що виник в Панамі та Пуерто-Рико. Їх влаштовують танцювальні школи міста.
Майстер-класи з латиноамериканських танців проходять кожної неділі
впродовж усього літа з 20:00 до 22:00 на Фестивальному причалі.
Більшість сучасних соціальних танців є імпровізаційними. Вони
бувають парними та сольними. До найпоширеніших парних соціальних танців
належать аргентинське танго, бачата, меренге, реггетон, сальса, бальбоа,
хастл тощо.
Вхід вільний.