Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація видавництва з Києва «Видавець Корбуш»

18 травня о 17-30 у Центральній міській бібліотеці (вул.Воскресенська,23) - презентація видавництва з Києва «Видавець Корбуш».

Довідка:

Ці книги по праву заслужили бути прикрасою вітрин музеїв, бібліотек і книжкових полиць державних діячів, політиків і бізнесменів, відомих учених і всіх, хто цінує безсмертну красу і вічну мудрість.  Кожне їх видання – це «книга зі своєю власною історією». Видавці ретельно і виважено підбирають авторів і твори, залучають найкращих редакторів, художників-ілюстраторів, дизайнерів і майстрів оправи, добиваються досконалості форми і змісту. Деякі з цих книг виготовлені повністю вручну, починаючи з обкладинки і закінчуючи папером для сторінок.

Серед книг, що презентуються:

•             «Государь» - шедевр, створений великим італійським філософом, істориком і мислителем Нікколо Макіавелі, надрукований на фінському папері, в обкладинці виконаній з високоякісної палітурної шкіри з тисненням золотою фольгою.

•             колекційне видання «Енеїди», що виготовлене вручну за оригінальною французькою технологією XVIII століття.

•             «Кобзар» Тараса Шевченка з малюнками автора. Наклад 99 примірників. Обкладинка виготовлена з високоякісної італійської палітурної шкіри з тисненням фольгою. Рельєфне тиснення.

•             «Ілюстрована історія України» Михайла Грушевського, видана обмеженим накладом в 50 примірників в оправі ручної роботи із натуральної шкіри. На обкладинці конгревне тиснення барельєфу М.С. Грушевського.

•             «Украинские повести» Миколи Гоголя, видана накладом 99 нумерованих примірників, в оправі ручної роботи з натуральної шкіри і з тисненням барельєфу автора.