Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття легкоатлетичного турніру "Олімпійське сузір'я Придніпров'я"

18 травня о 16-15 на стадіоні «Олімпійські резерви» (вул. Б. Хмельницького, 29) -урочисте відкриття легкоатлетичного турніру "Олімпійське сузір'я Придніпров'я" на призи чемпіонів та призерів Олімпійських ігор (вручатимуть особисто).

Участь у відкритті візьмуть:

Марина Філатова -президент Федерації легкої атлетики м. Дніпро та Дніпропетровської області;

Михайло Лельчицький - директор ДВУФК;

Олександр Дювбаков- директор відділення НОК України в Дніпропетровській області;

представники обласної та міської адміністрацій.

 

Довідка:

Легкоатлетичний турнір «Олімпійське сузір’я Придніпров’я» відбувається в м. Дніпро  вже вдруге. Спортивне свято збере понад 450 юнаків і дівчат зі всієї області (вихованців спортивних шкіл), а також із Запоріжжя, Черкас, Кропівницького та Чорноморську. Турнір буде проводитися за всіма видами легкої атлетики (більше 40), з них, зокрема, увагу приділено 7, в яких є найбільші досягнення Дніпровських спортсменів – це метання диску, стрибки у довжину, 400 м з бар’єрами, 2000 м з перешкодами та легкоатлетичний забіг на 800 м. Саме у цих видах досягли успіхів спортсмени , на призи яких організовано змагання.

 У цих змаганнях спортсмени виборюватимуть призи від чемпіонів та призерів Олімпійських ігор, які приїдуть на турнір та особисто їх вручатимуть. А це Олексій Лукашевич – учасник Олімпійських Ігор, дворазовий чемпіон Європи, Ганна Рижикова – бронзова призерка Олімпіади в Лондоні, Іван Біляєв – бронзовий призер Олімпіади в Токіо.

Час проведення турніру:

18.05 - з 09-00-20-00;

19.05 - з 09-30 -13-00.

Організатор заходу - Федерація легкої атлетики Дніпропетровської області, за підтримки управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації, управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

К.о. Ліщинська Світлана (098) 0640214