Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Представники мерії Дніпра привітали жінок, які народили у День матері

У Дніпрі в рамках соціальної акції «Привіт, малюку!», яку проводить департамент соціальної політики Дніпровської міської ради, привітали жінок, котрі народили у День матері. Свято відзначалося в Україні 13 травня. Цього дня у місті з’явилося на світ 8 хлопчиків та 7 дівчат. 16 травня представники мерії привітали двох жінок у міському пологовому будинку № 1.


«Традиційно від імені міського голови Бориса Філатова вітаємо жінок, які народили у День матері. Цього року ми відвідали всі пологові будинки міста і вручили молодим мамам подарунки, які стануть їм у пригоді під час догляду за дитиною», – зазначила начальник управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики Дніпровської міськради Ганна Соколова.


Дарія 13 травня народила хлопчика, якого назвала Іваном. Каже, що тепло й турбота з боку міської влади та працівників пологового будинку дуже важливі для молодої мами: «Моя мати народила мене у пологовому будинку № 1, тепер і я стала мамою саме тут. Символічно, що мій син Іванко народився в День матері – на головне свято жінок».