Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ІІ щорічний міжшкільний танцювальний батл «DANCE BATTLE DNIPRO»

16 травня з 16-00 до 19-00 на Фестивальному причалі (вул. Січеславська Набережна)- ІІ щорічний міжшкільний танцювальний батл «DANCE BATTLE DNIPRO». Участь у відкритті заходу візьме заступник директора - начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР Дар’я Біла.

Довідка:

Захід організований Соборною районною молодіжною адміністрацією Молодіжної ради Дніпра спільно з управлінням молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради .

У 2017 році участь у  заході взяли участь 150 школярів. У 2018 –му за титул найкращої танцювальної команди змагатимуться вже більше 500. Серед 30-ти шкіл-учасниць будуть обрані переможці: Гран-прі, І, ІІ та ІІІ місце. Вони  отримають кубки, медалі та пам’ятні подарунки від партнерів.

Програма заходу:

16-00 -відкриття;

16-15 - майстер-класи та показові номери від хореографів найкращих танцювальних шкіл міста;

16-30-18-30 показові виступи шкіл та ліцеїв;

17-00 виступ організаторів;

17-30 виступ фіналістів вокального проекту «Dnepr Voice-2018»;

18-30 фінальний флешмоб;

19-00 нагородження переможців.

 

Майстер-класи проводить: Олексій Ломака. Викладацький стаж понад 8 років. Хореограф-постановник «соло» для чемпіонатів і змагань. Хореограф-постановник танцювальних шоу. Підготував чемпіонів України, переможців танцювальних заходів різних форматів і рівнів,чемпіон України з «Джексон стайл», 3-х кратний переможець Кубка України з Хіп-Хопу ,2-х кратний переможець Кубка України з Джексон стайл, переможець Міжнародних змагань «Дніпро- А Стиль» з хіп-хопу.

 

К.о- в. о. керівника секретаріату Молодіжної ради Дніпра– Артем Трапезніков (050 780 61 97),  e-mail: [email protected].