Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Додаткові анонси 12-13 травня

12 травня з 10-00 до 20-00 у парках ім. Писаржевського (просп. Б.Хмельницького,24 П) та ім. В. Дубініна (вул.Високовольтна,8 А) - розважальні заходи присвячені  відкриттю літнього сезону 2018 року.
Довідка:
Організатор свята - КП «Міська інфраструктура» ДМР.
Для мешканців міста організовано цікаві сімейні розваги: спортивні змагання на гіробордах, роликах, велосипедах; поролон-шоу, хімічне шоу та ілюзіон-шоу; показові виступи; майстер-класи та анімаційні зони; фото-зони. Ввечері - цікаві концертні програми.
Загалом у новому сезоні співробітники КП «Міська інфраструктура» розвивають новий напрямок в сімейному відпочинку Open Air. Дніпрян чекає  величезна кількість сюрпризів та акцій для всієї родини: нових незабутніх шоу у парках міста, тематичних анімацій, незвичайних майстер-класів, безліч фестивалів та спортивних програм, нові мультимедійні і піротехнічні спецефекти, розвиваючі ігри та інтерактивні зони.


12 травня об 11-00 та о 13-00 у Будинку мистецтв (вул.Філософська,23) – прем`єра театру комедії Будинку мистецтв лялькового мюзиклу «Хто такий Христофор?»

12 травня о 17-00 у БК «Енергетик» (вул. Космонавта Волкова,11-А)- вистава Дніпровського академічного театру драми та комедії « Афінські вечори». Захід проходить у рамках програми Бориса Філатова «Народна філармонія».
Вхід вільний.

13 травня о 15-00 у КДЦ « Іскра» (вул. Старий шлях,11 А) - концертна програма театру  «КВН ДГУ» «Избранное из лучшего». Захід проходить у рамках програми Бориса Філатова «Народна філармонія».
Вхід вільний.

 13 травня о 18-00 у філії КДК « Кайдацький» ( просп.Свободи,222) – програма військового оркестру штабу військ оперативного командування « СХІД» «Музика єднає».  Захід проходить у рамках програми Бориса Філатова «Народна філармонія».
Вхід вільний.