Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Старт відкритого чемпіонату міста з дитячої легкої атлетики за міжнародною програмою

13 травня об 11-00 на Фестивальному причалі (вул. Січеславська Набережна)- старт відкритого чемпіонату міста з дитячої легкої атлетики за міжнародною програмою.
Участь у відкритті заходу візьме заступник міського голови Олександр Шикуленко.
Довідка:
Відкритий Чемпіонат міста з дитячої легкої атлетики серед школярів за міжнародною програмою IAAF пройде вже вдруге.
На Фестивальному причалі будуть змагатися 20 команд переможців районних змагань з 8 районів  міста за звання найсильнішої і найспритнішої команди міста.  Це незвичайні змагання, які включають в себе  командні естафети, біг на витривалість, біг через дробину, метання дитячого списа та м’яча, «Вортекс», стрибки зі списом, стрибки в довжину, «класики» , «жабку» і інше.
Допомагати, мотивувати і давати майстер-класи на локаціях командам будуть відомі легкоатлети  Дніпра , які вже досягли  певних висот. Серед них: Ганна Рижикова-Ярощук - бронзовий призер чемпіонату Європи 2012 року з бігу на 400 метрів з бар'єрами; Ярослава Магучіх - чемпіонка світу серед дівчат у стрибках у висоту; Руслан Валітов - бронзовий призер Юнацьких Олімпійських ігор з легкої атлетики 2014 року в Нанкіні, Китай (метання диску) та інші.
Серед «відомих» вболівальників будуть присутні: Марина Філатова - президент Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області та м. Дніпра, Ігор Гоцул - президент Федерації легкої атлетики України, перший заступник Міністра молоді та спорту України.
Відкритий Чемпіонат міста з дитячої легкої атлетики – це поєднання змагання і розваг, в якому діти в ігровій формі пізнають всі види легкої атлетики. Переможців і призерів чекає багато призів як від мерії і Федерації легкої атлетики, так і від  спонсорів та партнерів. В зонах відпочинку дітей будуть розважати аніматори.

К.о. Ліщинська Світлана (098 064 02 14)