Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття Студентської Ліги (ІІІ етап- завершення сезону) з дзюдо

28 квітня об 11-00, у комунальному позашкільному навчальному закладі «СДЮСШОР № 6» ДМР (пр. Слобожанський, 36Д) – урочисте відкриття Студентської Ліги (ІІІ етап- завершення сезону) з дзюдо.

Довідка:

За нагороди будуть боротися і жінки, і чоловіки. Всього організатори розіграють 14 комплектів медалей, а також призовий фонд для команд. Його традиційно засновує Всеукраїнський благодійний фонд «Мироздание», а поділить між собою трійка кращих за підсумками всього сезону.

За попередньою інформацією близько 80 учасників вийдуть на татамі 28 квітня. Головним претендентом на підсумкову командну перемогу перед заключним етапом є Придніпровська академія фізичної культури і спорту. Але, сподіваємося, що інтриги змаганням все ж додадуть збірні Національного Гірничого Університету, Університету митної справи та фінансів, а також команда-чемпіон другого етапу - Дніпровський державний університет внутрішніх справ.

У боротьбі ви зможете побачити не тільки любителів дзюдо, але і найсильніших профі нашого регіону, які представляють різні ВНЗ.Відразу після урочистого відкриття розпочнуться поєдинки. Вхід вільний.

К.о.Бабенко Лора  (067 565 96 65)