Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі розпочався міжнародний турнір з плавання Meteor Open – 2018

У п'ятницю, 20 квітня, у Дніпрі стартував міжнародний турнір з плавання Meteor Open – 2018 серед дівчат та юнаків 2004-2007 років народження. Змагання проходять у рамках програми Бориса Філатова «Спортивна столиця» на базі палацу водних видів спорту «Метеор». Триватиме турнір до 22 квітня.

«У Дніпрі розпочався дуже престижний турнір. Meteor Open – 2018 входить до рейтингу міжнародних змагань. На нього приїхали дуже сильні команди зі всієї України, представлена також і команда Дніпра. Ми сподіваємося, що ці змагання запам’ятаються учасникам не тільки перемогами, а й хорошими враженнями від нашого міста», – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.
У змаганнях беруть участь близько 700 спортсменів із різних регіонів України, Азербайджану, Молдови та Туреччини. Змагання особисто-командні. У програмі – запливи на дистанції 50, 100, 200 м усіма стилями, комплексне плавання на 200-метрівці, запливи вільним стилем на 400 м та естафети.

14-річний Микита Токарев займається плаванням уже 9 років: «До Дніпра я приїхав із Харкова. Братиму участь у «Битві спринтерів». Дуже приємно тут виступати. Змагання високого рівня. Моя мета – добре себе зарекомендувати, отримати звання майстра спорту та потрапити до збірної України».
У вечірній програмі 20 та 21 квітня – фінальні запливи «Битви спринтерів» на чотирьох категоріях: 50 м на спині, 50 м брасом, 50 м вільним стилем та 50 м батерфляєм. У фінал батлу вийдуть 4 найсильніші спортсмени у кожній віковій групі за підсумками півфінальних запливів. Серед них і визначать переможця «Битви спринтерів».