Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте нагородження переможців відкритого чемпіонату м. Дніпра з кінного спорту серед юніорів, юнаків та дітей (виїздка та подолання перешкод) та чемпіонату області (виїздка)

21 квітня об 11-00 у «Спеціалізованій дитячо - юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з кінного спорту» (вул. Передова 775-а) – урочисте нагородження переможців відкритого чемпіонату м. Дніпра  з кінного спорту серед юніорів, юнаків та дітей (виїздка та подолання перешкод) та чемпіонату області (виїздка). Участь у заході візьме заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Довідка:
З 20 по 22 квітня 2018 року на базі КПНЗ " Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з кінного спорту» Дніпровської міської ради - Відкритий Чемпіонат м. Дніпра з кінного спорту серед юніорів, юнаків та дітей (виїздка та подолання перешкод). Паралельно буде проходити чемпіонат області з кінного спорту з виїздки.
У змаганнях братимуть участь близько 80 спортсменів з Дніпра та Запоріжжя. Вік учасників  з 12 до 21 року.

Треба зазначити, що чемпіонат області є відбірковим туром до чемпіонату України, який буде проходити вже в середині травня.
К.о. Коновалов Віктор Володимирович   - директор КПНЗ «СДЮСШОР з кінного спорту» (067 718 56 39).