Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-тур: «Перші масові прибирання у рамках безстрокової соціальної акції «Дніпро-простір чистоти»

21 квітня о 9-30 – прес-тур: «Перші масові прибирання  у рамках безстрокової соціальної акції  «Дніпро-простір чистоти».
Формат:
Локація №1 - Набережна Перемоги, 39-Б (орієнтир - перехід до ресторанів «Ай лав ю Одеса» та «7 красунь» ж/м Перемога-1).
Спікери:
-Михайло Лисенко –в. о. міського голови;
-співробітники Дніпровської міської ради.

ПЕРЕЇЗД на локацію№2

Локація№2 (орієнтовно о 10-15)– район Фестивального причалу, арт-об’єкт « Ай лав Дніпро»
Спікери:
-Артем Нідєлько – директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР;
-слухачі Університету третього віку.

ПЕРЕЇЗД на локацію №3

Локація№3  (орієнтовно об 11-00) - Центральний район,пр.Б.Хмельницького,24,22-А,24-А,вул.Гавриленка,2
Спікери:
-Михайло Лисенко –в. о. міського голови;
-Артем Клюєв- голова райради;
-мешканці будинків.

ПЕРЕЇЗД на локацію№4
Локація№4 (орієнтовно об 11-45) - Новокодацький район, вул. Велика Діївська,22
Спікери:
-Михайло Лисенко –в. о. міського голови;
-Олег Денисенко- голова райради;
-мешканці будинку.
Увага! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 9-00.

Довідка:
21 квітня у Дніпрі проведуть перші прибирання в рамках акції «Дніпро – простір чистоти», ініційованої міським головою Борисом Філатовим. Загалом прибирання влаштують на 11 майданчиках у різних районах міста.
За словами виконувача обов'язків міського голови Дніпра Михайла Лисенка, акція чистоти є безстроковою й не обмежується генеральним прибиранням у цю суботу.
 «Закликаємо містян долучитися до акції, об'єднатися, щоб навести лад біля своїх будинків, у зелених чи берегових зонах поруч. Прибравши місто власноруч, люди цінуватимуть і берегтимуть порядок, підтримуватимуть чистоту», – сказав Михайло Лисенко.
Представник мерії також додав, що найактивніші учасники акції отримають спеціальний приз від міського голови Бориса Філатова.

У суботу до прибирання долучаться й працівники Дніпровської міськради. Понад 200 представників різних департаментів та управлінь мерії наводитимуть лад на береговій лінії на житловому масиві Перемога-1. Це одна з основних локацій для прибирання цього дня. До її впорядкування можуть долучитися всі охочі. Загалом прибирання влаштують на 11 майданчиках у різних районах міста.

Заступник директора департаменту – начальник управління комунальної екології департаменту екологічної політики міськради Ірина Козлова зазначила: приєднатися до суботника зголосилися понад 30 громадських організацій.
\«Проведенням суботника в рамках акції «Дніпро – простір чистоти» хочемо показати, що порядок у нашому рідному місті залежить передусім від нас самих. Хочемо продемонструвати на власному прикладі, що, згуртувавшись, можна швидко навести лад. Запрошуємо приєднатися до нас», – наголосила Ірина Козлова.