Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Старт відкритого чемпіонату м. Дніпра з кінного спорту серед юніорів, юнаків та дітей (виїздка та подолання перешкод) та чемпіонату області (виїздка)

20 квітня о 9-00 у «Спеціалізованій дитячо - юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з кінного спорту» (вул. Передова 775-а) –старт відкритого чемпіонату м. Дніпра  з кінного спорту серед юніорів, юнаків та дітей (виїздка та подолання перешкод) та чемпіонату області (виїздка).

Довідка:

З 20 по 22 квітня 2018 року на базі КПНЗ " Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з кінного спорту» Дніпровської міської ради відбудеться Відкритий Чемпіонат м. Дніпра з кінного спорту серед юніорів, юнаків та дітей (виїздка та подолання перешкод). Паралельно буде проходити чемпіонат області з кінного спорту з виїздки.

У змаганнях братимуть участь близько 80 спортсменів з Дніпра та Запоріжжя. Вік учасників  з 12 до 21 року.

Урочисте нагородження: 21.04.18 – 11.00

Треба зазначити, що чемпіонат області є відбірковим туром до чемпіонату України, який буде проходити вже в середині травня.

Додаткова інформація: Змагання з виїздки проводяться у манежі розміром 20х60м за спеціальними програмами, що виконуються напам’ять. Судді оцінують виступ вершника у балах. Переможцем стає пара, що набрала найбільшу кількість балів. Подолання перешкод – це змагання на чистоту проходження дистанції з перешкодами. Перемога присуджується за найменшою кількістю штрафних очок.

К.о. Коновалов Віктор Володимирович   - директор КПНЗ «СДЮСШОР з кінного спорту» (067 718 56 39).