Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Генеральне прибирання дворів і приз від мера: У Дніпрі стартував прийом заявок на участь у міській акції «Дніпро – простір чистоти»

У Дніпрі розпочинається акція чистоти, що має на меті згуртувати містян і навести лад у міських дворах і приватному секторі. Влада міста забезпечить прибиральників інвентарем і необхідними матеріалами, а найактивніші учасники проекту отримають спеціальний приз від мера Бориса Філатова. Перші генеральні прибирання розпочнуться вже цієї суботи.

«Останнім часом з’являється чимало справедливих нарікань стосовно якості прибирання територій. Однак слід розуміти, що для розчистки величезного мегаполіса, площа якого більша за Одесу чи Харків, потрібні цілі армії комунальних служб. Якщо ми говоримо про свідоме й відповідальне суспільство, всім варто долучатися до такої роботи. Тож цей проект – можливість реалізуватися для кожного, хто любить своє місто й хоче змінити його на краще», – написав міський голова Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у соцмережі.

Щоб долучитися до ініціативи, мешканцям приватного сектору і мікрорайонів необхідно заповнити заявку.

Після оформлення групової заявки на місце виїдуть профільні фахівці. Вони оглянуть територію та визначать дату проведення прибирання. Учасники акції чистоти зможуть отримати необхідний інвентар. А саме: граблі, мітли, лопати, совки, віники, рукавички, відра, пензлі для фарбування та щітки. Також до переліку входять фарби й інші будівельні матеріали. Видаватимуть і саджанці. Якщо буде потреба, забезпечать проведення зварювальних робіт і обрізку аварійних дерев. Сміття вивозитимуть спеціальні машини.

Дніпрянам також пропонують зробити світлини подвір’їв до і після генерального прибирання.
Всі деталі й роз'яснення можна отримати за телефонами гарячої лінії міськради:
+38 (056) 732 12 12;
+38 (095) 732 12 12;
+38 (096) 732 12 12;
+38 (073) 732 12 12.