Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі відбудеться масштабний форум «Молодь Дніпра-2018»

22 квітня у Дніпрі відбудеться традиційний щорічний форум «Молодь Дніпра». Він проходитиме в Університеті митної справи та фінансів (вул. Володимира Вернадського, 2/4). Про це під час прес-конференції 12 квітня повідомив виконувач обов’язків начальника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Сергій Луденський.

«Уже другий рік поспіль цей форум збирає активну молодь Дніпра. Його мета – формування в молодіжному середовищі громадянської свідомості, активізація молоді міста, розвиток суспільно активного молодого покоління в умовах децентралізації, можливість для втілення ідей. Протягом дня молодь працюватиме за сімома напрямами, виокремлюватиме проблеми, шукатиме шляхи вирішення, а потім презентуватиме свої проекти експертам та представникам Дніпровської міської ради. Торік на форумі був представлений проект коворкінг-центру для молоді. І нам вдалося втілити його у життя. Сподіваємось, що цього року молодь запропонує оригінальні та корисні для міста ідеї», – розповів Сергій Луденський.

Протягом дня учасники заходу разом з експертами працюватимуть у секціях за такими напрямами: бізнес-орієнтування, молодіжна інфраструктура та дозвілля, громадська діяльність та ініціативи, молодіжні медіа, студентське та шкільне самоврядування, національно-патріотичне виховання, здоровий спосіб життя.

«Експертами у цих напрямах будуть фахівці, люди, які досягли успіху. Вони консультуватимуть молодь та разом продукуватимуть оригінальні ідеї. Експертами виступатимуть представники міжнародних організацій, комітетів та комісій Верховної Ради України, депутати Дніпровської міської ради, представники офісу Ради Європи в Україні, волонтери, лідери успішних бізнес-структур, бізнесмени та інші», – зазначив голова комісії з питань зв’язків та інформаційної роботи Молодіжної ради Дніпра Карен Агаджанян.

Новинка цьогорічного форуму – інтерактивний «Ярмарок можливостей для молоді». Він працюватиме з 14:00 до 15:30 у внутрішньому дворі університету. Тут можна буде детальніше ознайомитися з діяльністю організацій, що співпрацюють з молоддю.

Взяти участь у форумі «Молодь Дніпра» може кожен охочий віком від 14 до 35 років. Для цього потрібно зареєструватися до 14 квітня на сторінці у Facebook.