Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція на тему: «Проведення щорічного масштабного форуму «Молодь Дніпра» 2018

12 квітня о 10.00 за адресою: пр. Дмитра Яворницького, 75 (7 поверх, біла зала) відбудеться прес-конференція на тему:  «Проведення щорічного масштабного форуму «Молодь Дніпра» 2018. Участь у прес-конференції візьмуть: заступник міського голови Олександр Шикуленко, головуючий молодіжної ради Дніпра Денис Котенко, голова студентського парламенту Університету митної справи та фінансів Софія Котенко.

Довідка: 22.04.2018 в університеті митної справи та фінансів (вул.  Володимира Вернадського, 2/4, м. Дніпро) за підтримки міського голови Бориса Філатова управлінням молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради другий рік поспіль проводиться щорічний масштабний форум «Молодь Дніпра» 2018, ініційований Молодіжною радою Дніпра.
Метою форуму є формування у молодіжному середовищі громадянської свідомості, активізації молоді міста, розвиток суспільно-активного молодого покоління в умовах децентралізації, можливість для реалізації ідей.
Учасники форуму протягом дня працюватимуть у секціях з експертами за наступними напрямами: 1. Бізнес орієнтування; 2. Молодіжна інфраструктура та дозвілля; 3. Громадська діяльність та ініціативи; 4. Молодіжні медіа; 5. Студентське та шкільне самоврядування; 6. Національно-патріотичне виховання; 7. Здоровий спосіб життя.
Окрім цього, з  14:00 до 15:30 у внутрішньому дворі університету працюватиме інтерактивний «Ярмарок можливостей для молоді», на якому буде презентована діяльність організацій, працюючих з молоддю.
Результати напрацювань форуму будуть презентовані та взяті до реалізації.