Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття Чемпіонату України з дзюдо серед ветеранів -офіційний національний старт для спортсменів від 30 років і старше

31 березня об 11-00 на спортивній арені «Олімпія +» (вул. Аржанова, 12 Б) – урочисте відкриття  Чемпіонату України з дзюдо серед ветеранів -офіційний національний старт для спортсменів від 30 років і старше.

Довідка:

В українському дзюдо такий чемпіонат вперше пройшов у 2011 році в Донецьку, а з 2015-го  щорічно проводиться в Дніпрі. Минулорічний чемпіонат України з дзюдо серед ветеранів був одним з найбільш масштабних - в Дніпрі змагалися 187 учасників. Але в цьому році організатори очікують понад 200 дзюдоїстів і дзюдоисток.

До оргкомітету надійшли заявки від команд Грузії, Туреччини та Словаччини. Україна буде представлена учасниками з ??міст, де розвивається ветеранський дзюдо: Дніпро, Київ, Донецьк, Славутич, Запоріжжя, Харків, Одеса, Черкаси, Чернівці, Львів.

На татамі вийдуть всі найтитулованіші майстри-дніпряни: чотириразовий чемпіон світу і дворазовий Чемпіон Європи серед ветеранів Ілля Чимчиурі, триразовий Чемпіон світу і чинний Чемпіон Європи Сергій Балабан та багато інших.

Готується вийти на татамі і віце-президент Федерації дзюдо України президент Федерації дзюдо Дніпропетровської області Михайло Кошляк. У минулому сезоні він вперше виступив в ветеранських стартах і виграв срібло Відкритого Чемпіонату України, бронзу Чемпіонату Європи і срібло Чемпіонату світу.

К.о. Бабенко Лариса (067 565 96 65)